Controle van een administratie

Verhagen & Van Kerkhof: voor een nauwkeurige controle van uw administratie 

Administratiekantoor Verhagen & van Kerkhof helpt veel particulieren, zelfstandigen en ondernemingen bij de controle van hun administratie. Zo kunnen wij de administratieve gegevens invoeren in een (online) boekhoudpakket. Natuurlijk kunnen wij ook alle belastingaangiften voor u doen of periodieke rapporten en jaarcijfers opstellen.

Hoe zorg ik als kleine ondernemer voor een goede controle van mijn boekhouding?

Kleine(re) bedrijven hebben vaak weinig tijd voor en/of kennis van boekhouden. Daarom besteden zij regelmatig hun boekhouding grotendeels aan ons uit. Zij vinden het prettig wanneer wij hun financiële adminstratie controleren. Zo weten zij zeker dat zij geen zaken over het hoofd zien.

Hoe weet ik als grote ondernemer dat mijn boekhouding aan alle eisen voldoet?

Grote(re) bedrijven hebben vaak een (of meer) administratief medewerker(s) in dienst en/of een controller voor de boekhouding en administratie. Zij houden dan zelf de financiële mutaties bij in een boekhoudprogramma. Voordeel is dat het bedrijf dan zelf altijd een vinger aan de pols heeft, en inzicht heeft in de financiële gang van zaken. In dat geval kan administratiekantoor Verhagen & van Kerkhof de administratie controleren - zowel intern bij het bedrijf als extern op ons administratiekantoor. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw financiële medewerkers ondersteunen en adviseren bij hun taken.

Administratiekantoor Verhagen & van Kerkhof doet alle fiscale aangiften
Uiteraard stellen wij voor zowel kleine als grote bedrijven desgevraagd de benodigde fiscale aangiften op. Ook hier geldt weer: samen met de klant bepalen we wat de informatiebehoefte is. Vervolgens zorgen we altijd voor (online) inzicht in de financiële situatie.

Op zoek naar een goede partner voor de controle van uw administratie?

Benieuwd wat Verhagen & van Kerkhof als administratiekantoor en belastingadviesbureau voor u of uw organisatie kan betekenen bij de controle van uw administratie? Of op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledig inzicht in uw
administratie, 24 uur per dag

Bekijk meer

Altijd persoonlijk
contact

030 69 863 10
Hallo!
Kan ik u helpen?

Dick Verhagen

Belasting expert
Hallo!
Kan ik u helpen?

Nelleke van Kerkhof

Administratie expert

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.