Debiteurenbeheer

Verhagen & Van Kerkhof: voor een goed debiteurenbeheer

Welke stappen zijn nodig om vorderingen te incasseren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn debiteuren op tijd betalen? En wat kan ik doen tegen wanbetalers? Goed debiteurenbeheer kan verhinderen dat klanten facturen niet, of niet op tijd, betalen. Ondernemers kunnen hun debiteurenbeheer zelf doen. Een andere mogelijkheid is om het debiteurenbeheer te laten doen door een professionele partner als administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof.

Hoe kunnen ondernemers door goed debiteurenbeheer hun financiële positie versterken?

Alles draait bij debiteurenbeheer om het beheer van inkomende geldstromen en de incasso van openstaande vorderingen. Het begint uiteraard bij het signaleren wanneer een klant niet op tijd betaalt. Om te voorkomen dat u als ondernemer zelf krap bij kas komt door slecht of laat betalende debiteuren, is goed debiteurenbeheer een must. Maak bijvoorbeeld vooraf afspraken over de betalingstermijn en factureer direct na afronding van een opdracht. Het helpt ook om in de factuur de afspraken over de betalingstermijn te benoemen.

Administratiekantoor Verhagen & van Kerkhof helpt ondernemers bij een goed debiteurenbeheer

Aan veel faillissementen ligt een slecht debiteurenbeheer ten grondslag. Goed beheer van debiteuren versterkt dan ook de financiële positie van uw onderneming, evenals de liquiditeitspositie. Administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof adviseert ondernemers graag bij een goed debiteurenbeheer. Voorwaarde is natuurlijk dat uw financiële administratie op orde is. En ook daar zorgen we voor!

Op zoek naar een goede partner op het gebied van debiteurenbeheer?

Benieuwd wat Verhagen & Van Kerkhof als administratiekantoor en belastingadviesbureau voor u of uw organisatie kan betekenen op het gebied van debiteurenbeheer? Of op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Volledig inzicht in uw
administratie, 24 uur per dag

Bekijk meer

Altijd persoonlijk
contact

030 69 863 10
Hallo!
Kan ik u helpen?

Dick Verhagen

Belasting expert
Hallo!
Kan ik u helpen?

Nelleke van Kerkhof

Administratie expert

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.