Financiële administratie of boekhouding

Verhagen & Van Kerkhof: voor een goede inrichting van uw financiële administratie

Een overzichtelijke boekhouding en inzicht in de actuele financiële situatie – dat willen de meeste ondernemers natuurlijk. Het is essentieel voor de timing van investeringen of om voorbereid te zijn op eventuele tekorten. Dat alles is cruciaal voor de continuïteit van een onderneming, en een voorwaarde voor een gezonde financiële huishouding.

Welke uitgaven zijn fiscaal aftrekbaar? Welke eisen stelt de Belastingdienst aan een boekhouding?

Daarnaast hebben veel bedrijven en particulieren vaak vragen over hun boekhouding en financiële administratie. Hoelang moet een boekhouding bewaard worden? Welke uitgaven zijn aftrekbaar, en welke niet? Welke eisen stelt de Belastingdienst? En hoe zit het met het bewaren van bonnetjes?

Hoe krijgt u inzicht in uw actuele financiële situatie?

Bij het opzetten van een financiële administratie komt veel kijken. Een grote(re) onderneming heeft vaak een medewerker en/of controller in dienst om de adminstratie op orde te houden. Kleine(re) zelfstandigen besteden de financiële administratie vaak (deels) uit. Administratiekantoor Verhagen & van Kerkhof zorgt voor rust en inzicht. Met een gerust hart kunt u uw boekhouding of belastingaangifte door ons laten doen. 

Digitale financiële administratie of boekhouding

Want hoe groot of klein uw onderneming ook is; Verhagen & van Kerkhof helpt graag bij het opzetten en bijhouden van een overzichtelijke boekhouding. Of u dat nu digitaal of op de “ouderwetse” manier doet – wij hebben de kennis en kunde in huis. Wij werken met verschillende soorten boekhoudpakketten, dus er is altijd iets passends te vinden.

Administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof kijkt graag samen met u naar uw informatiebehoefte. Naadloos stemmen we daar dan de inrichting van de financiële administratie en/of boekhouding op af.

Op zoek naar een goede partner bij het inrichten van uw financiële administratie?

Benieuwd wat Verhagen & Van Kerkhof als administratiekantoor en belastingadviesbureau voor u of uw organisatie kan betekenen bij het inrichten van uw financiële administratie? Of op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledig inzicht in uw
administratie, 24 uur per dag

Bekijk meer

Altijd persoonlijk
contact

030 69 863 10
Hallo!
Kan ik u helpen?

Dick Verhagen

Belasting expert
Hallo!
Kan ik u helpen?

Nelleke van Kerkhof

Administratie expert

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.