Online boekhouding

Verhagen & Van Kerkhof: voor een actuele online boekhouding

Nooit meer wachten op een jaarrekening en altijd inzicht in uw financiële situatie. Dat kan met online boekhouden. Daarmee heeft u overal waar een internetverbinding aanwezig is, toegang tot uw boekhouding. Thuis of op reis facturen inboeken is net zo gemakkelijk als op kantoor. Ook uw online boekhouding is bij administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof in vertrouwde handen.

Wat zijn de voordelen van online boekhouden?

Altijd toegang tot uw actuele cijfers, dat is het grote voordeel van online boekhouden. Online boekhouden is dan ook niet meer weg te denken. Met een online boekhouding hebt u altijd een back up en behoort updaten tot het verleden. Bovendien is de boekhoudkundige informatie dus overal real time beschikbaar. Dat maakt het leven van een ondernemer een stuk aangenamer.

Boekhouden met scan- en herkensoftware of op de "ouderwetse" manier?

Bij administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof kunt u kiezen tussen de “ouderwetse” manier van boekhouden of zogenaamde scan- en herkensoftware. Maak een foto van een bon of factuur en upload deze eenvoudig in uw administratie. Scannen, mailen en klaar dus. Zo is uw boekhouding altijd actueel. Doet u liever uw boekhouding op de "papieren" manier? Dat kan natuurlijk ook. Administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof zorgt ook dan voor een overzichtelijke boekhouding. 

Verhagen & Van Kerkhof is Exact gecertificeerd.

Op zoek naar een goede partner op het gebied van online boekhouding?

Benieuwd wat Verhagen & Van Kerkhof als administratiekantoor en belastingadviesbureau voor u of uw organisatie kan betekenen op het gebied van (online) boekhouden? Of op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledig inzicht in uw
administratie, 24 uur per dag

Bekijk meer

Altijd persoonlijk
contact

030 69 863 10
Hallo!
Kan ik u helpen?

Dick Verhagen

Belasting expert
Hallo!
Kan ik u helpen?

Nelleke van Kerkhof

Administratie expert

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.