Salarisadministratie

Verhagen & Van Kerkhof: voor een efficiënte en secure salarisadministratie

Minder adminstratie en meer tijd voor ondernemen. Dat is het effect van het uitbesteden van uw salarisadministratie aan administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof. Het correct aanleveren van de gegevens van medewerkers - dat is het enige dat nodig is. Natuurlijk hebben wij eerst een persoonlijk gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Daarna heeft u er weinig omkijken meer naar. Kortom, door uw salarisadministratie door ons te laten doen, kunt u zich als ondernemer beter richten op uw kerntaken.

Onze salarissoftware kan de meeste cao's probleemloos aan

Een efficiënte en secure uitvoering van uw salarisadministratie – daarvoor staat administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof. Onze salarissoftware voldoet aan de eisen van de tijd en kan de meeste cao’s probleemloos aan. Natuurlijk berekenen we de salarissen en zorgen we voor de maandelijkse aanlevering van de loonaangifte. Online de salarissen of salarisgegevens bekijken? Geen probleem. Uiteraard kunnen we de salarisstroken ook per mail of post verstrekken. Maatwerk dus!

Op zoek naar een goede partner voor het uitvoeren van uw salarisadministratie?

Benieuwd wat Verhagen & Van Kerkhof als administratiekantoor en belastingadviesbureau voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van salarisadministratie? Of op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledig inzicht in uw
administratie, 24 uur per dag

Bekijk meer

Altijd persoonlijk
contact

030 69 863 10
Hallo!
Kan ik u helpen?

Dick Verhagen

Belasting expert
Hallo!
Kan ik u helpen?

Nelleke van Kerkhof

Administratie expert

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.