Testimonials

Joke van Alten, eigenaar Leren in bedrijf

"Al twaalf jaar verzorgt Verhagen & van Kerkhof mijn boekhouding en administratie. Zo doen ze voor mij de btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Ook verzorgen ze mijn jaaropgaven."

Twaalf jaar geleden begon ik met een papieren administratie. Sinds vier jaar is mijn boekhouding volledig gedigitaliseerd. Alles gebeurt in een online boekhoudprogramma – heel handig. Ik heb bijna niets meer in mappen. 

Dat werkt heel eenvoudig: ik scan mijn bonnen en upload deze in een digitale map in het online boekhoudprogramma. Verhagen & van Kerkhof zoekt de documenten vervolgens voor me uit. Zo heb ik altijd inzicht in mijn administratie, ideaal.

Soms hoor ik van collega-zzp’ers dat ze te maken hebben met onverwachte naheffingen van de Belastingdienst. Dat is mij nog nooit overkomen: Verhagen & van Kerkhof werkt zeer nauwkeurig – het klopt altijd.

Ze denken ook met me mee. Zo ben ik een tijd terug verhuisd naar een huis met kantoor. Verhagen & van Kerkhof heeft me geadviseerd hoe ik dat belastingtechnisch het best kan aanpakken. Ook bij het opbouwen van mijn pensioen hebben zij mij raad gegeven.

Ik heb echt het gevoel dat zij hun adviezen afstemmen op mijn persoonlijke situatie. Bijna altijd volg ik hun raad dan ook netjes op. Ik heb zelf geen verstand van boekhouding, en weet dat ik op hun expertise kan vertrouwen. Het geeft me echt een goed gevoel dat ik alles zo goed geregeld heb!” 

Jerry van Hees, directeur grootaandeelhouder Curare

“Heel tevreden ben ik over de dienstverlening van Verhagen & van Kerkhof. Als directeur grootaandeelhouder wil ik natuurlijk geen gedoe met de fiscus."

Daarom is het zeer belangrijk dat de belastingaangiften nauwkeurig gebeuren. En daar kan ik bij Verhagen & van Kerkhof op vertrouwen; ik kom nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat ik mijn loonstrookje door hen verzorgen. En ook dat gebeurt foutloos en tijdig. 

Ik kan met al mijn vragen over belastingen en administratie bij Verhagen & van Kerkhof terecht. Het fijne is, is dat zij een goed netwerk hebben. Als ik bijvoorbeeld een specialistische vraag heb over arbeidsrecht of nieuwe wetgeving als de Wet werk en zekerheid, dan schakelen zij zo nodig een arbeidsjurist of andere deskundige in. Dat vind ik tof. 

Vaak leg ik ook even mijn oor te luisteren bij hen bij een salaris-specifieke vraag. Dit is het probleem, wat zouden jullie doen? Dat doe ik dan vooral om te toetsen of mijn denkwijze klopt. Zij zijn heel allround, en komen altijd met zinnige antwoorden. 

Kortom, ik zie Verhagen & van Kerkhof als betrouwbare en goede partners. Dat uit zich in alles: in de manier waarop zij communiceren, hoe hun kantoor eruit ziet – alles. Zo zie ik het als ondernemer graag! Hun team is bovendien klein en lenig: ik weet dat zij weinig overhead hebben. Zo kunnen zij ook nog eens een scherpe prijs bieden voor hun dienstverlening.”

Yvonne van Drie, verkeersschool E. van Drie

“Duidelijkheid. Dat is waar Verhagen & van Kerkhof voor staat. Zij doen voor onze verkeersschool de administratie en verzorgen alle belastingaangiften. Dat doen zij altijd nauwkeurig en op tijd."

Enkele jaren geleden zijn wij overgestapt naar Verhagen & van Kerkhof omdat wij beter advies wilden, gericht op de toekomst. Hun belastingtechnische adviezen zijn duidelijk en begrijpelijk. Datzelfde geldt voor hun facturen: je weet altijd waar je aan toe bent. Heel belangrijk.

De adviezen van Verhagen & van Kerkhof gaan ook verder dan enkel het bespreken van de jaarcijfers. Ik heb echt het gevoel dat ze met ons meedenken, en alle vragen goed uitzoeken.”

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.